Accesand si utilizand atat site-ul www.adadenta.ro cat si paginile oficiale Ada Dental Centr, prezente pe retelele sociale, va exprimati acordul cu privire la prevederile politicii de confidentialitate si termenilor si conditiilor publicate pe acest site. Va recomandam sa nu utilizati site-ul si sa nu ne furnizati informatiile dumneavoastra cu caracter personal daca nu sunteti de acord cu vreuna din prevederile trecute in acest capitol sau la termeni si conditii.

**Informatiile colectate de site-ul nostru

Informatiile cu caracter personal reprezinta orice informatie care are legatura cu identitatea utilizatorului cum ar fi numele acestuia, varsta si sexul, adresa de domiciliu, numarul de telefon fix sau mobil si adresa de email.
Site-ul www.adadental.ro poate colecta anumite sau toate tipurile de informatii cu caracter personal prin intermediul unui formular de programare sau inregistrare, sau prin intermediul unor sondaje sau chestionare. In unele situatii operatorii site-ului nostru va pot solicita inregistrarea sau furnizarea unor informatii personale, pentru a intocmi o programare, o fisa medicala sau un profil complet de pacient. Www.adadental.ro nu va colecta Informatii cu caracter personal in urma vizitei pe site, daca acestea nu ne sunt furnizate in mod voluntar. Va solicitam informatii doar daca acestea sunt necesare pentru programari sau alte activitati explicate pe site-ul nostru sau in paginile noastre oficiale din social media. www.adadental.ro nu colecteaza date financiare sau alte informatii sensibile legate de clientii sau utilizatorii nostri.

**Folosirea informatiilor cu caracter personal

Informatiile cu caracter personal le vom folosi pentru a va introduce in baza de date, pentru efectuarea unei programari sau a unei fise personale, in conformitate cu termenii politicii de confidentialitate. Aceste date pot fi folosite pentru a va contacta in legatura cu serviciile si promotiile oferite de Ada Dental Center, precum si pentru alte produse sau servicii solicitate de catre dumneavoastra.
Folosim datele cu caracter personal pentru a tine evidenta utilizatorilor si pacientilor care beneficiaza de informatiile sau serviciile oferite de site-ul nostru, pentru a imbunatati activitatile noastre de marketing si promovare si pentru analiza traficului inregistrat in urma utilizarii site-ului.

Pentru o mai buna experienta de nevaigare, www.adadental.ro foloseste cookie-uri de urmarire. Informatiile furnizate de cookie-uri ne ajuta sa intelegem modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru, sa tinem evidenta timpului mediu petrecut in site, numarul de persoane care il acceseaza si numarul de pagini pe care acestea le vizualizeaza.

**Modificari ale Politicii de Confidentialitate

Informam userii ca din interiorul site-ului nostru pot fi redirectionati catre alte site-uri partenere, ale caror continut sau politici de confidentialitate nu le putem controla.
Ada Dental Center nu poate fi trasa la raspundere, nu garanteaza si nu acorda nici o garantie pentru continutul sau politicile de confidentialitate ale site-urilor web partenere.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search