Ada EpistatuMEDIC PRIMAR ÎN STOMATOLOGIE GENERALĂ, DOCTOR ÎN ESTETICĂ DENTARĂ ȘI COMPETENȚĂ ÎN IMPLANTOLOGIE

  DOCTOR MEDIC SPECIALIST ÎN STOMATOLOGIE GENERALA, DOCTOR IN ESTETICA DENTARA SI COMPETENTA IN IMPLANTOLOGIE

  Dr. Ada Epistatu este fondatoarea clinicii ADA DENTAL CENTER, Doctor in Estetica Dentara si specialist in Stomatologie Generala.

  Cu o vasta experienta in domeniul stomatologiei, acumulata in cei 21 de ani de practica, precum si prin participarea la traininguri nationale si internationale, dr. Ada se bucura de statutul de membru al Academiei Americane in Implantologia Dentara si al Academiei Internationale in Estetica Faciala.

  La clinica, dr. Ada este expertul nostru in estetica dentara si persoana care manageriaza si organizeaza eficient intreaga activitate a medicilor. O echipa intreaga de profesionisti o sustine pas cu pas pentru a-si indeplini misiunea, aceea de a le oferi tuturor persoanelor care trec pragul clinicii, servicii de calitate, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

  Dr. Ada este si autor al cartii “Cosmetica dentara in practica stomatologica”, co-autor la “Tehnici curente in Protetica Dentara” si “Tehnologia protezei totale”. De asemenea, leaderul echipei Ada Dental Center se bucura si de o vasta experienta in sustinerea de cursuri in domeniul stomatologiei generale, implantologiei si esteticii dentare.

  Contact

  Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

  Start typing and press Enter to search