*Prin accesarea si utilizarea site-ului www.adadental.ro, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

Accesul si utilizarea site-ului denumit Adadental.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare, legilor in vigoare si regulamentelor aplicabile.
Astfel, in urma accesarii si utilizarii Site-ul www.adadental.ro, acceptati aceste conditii luand la cunostinta ca, orice alte acorduri intre dumneavoastra si Ada Dental Center SRL sunt schimbate fara clarificari sau limitari de catre prevederile prezentelor conditii de utilizare. In cazul in care NU sunteti de acord sau NU acceptati Conditiile de Utilizare ale site-ului Adadental.ro, va rugam sa-l parasiti.

*Proprietatea continutului aflat pe adadental.ro

Continutul site-ului oficial al Ada dental Center, in tot cuprinsul lui, se afla in proprietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Ada Dental Center SRL sau a tertilor implicati in dezvolatrea si promovarea continutului prezentului site, cu toate drepturile rezervate. In cazul in care o parte din continutul acestui site nu apartine SC Ada Dental Center SRL, acesta va fi specificat conform legislatiei in vigoare. Orice tip de continut sub forma de marca, logo, imagine de brand, reprezinta marca inregistrata si/sau neinregistrata a SC Ada Dental Center SRL, sau a tertelor persoane.
Este interzisa copierea, modificarea si utilizarea oricarui tip de continut, cu exceptia celor prevazute in conditiile de utilizare ale www.adadental.ro, fara acordul prealabil si permisiunea in scris a proprietarului de drept.
SC Ada Dental Center SRL isi apara drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare si isi rezerva dreptul de a apela la instantele penale in cazul in care ii sunt incalcate drepturile de proprietate intelectuala.

* Utilizarea site-ului www.adadental.ro

– Este interzisa descarcarea oricarui tip de continut disponibil pe site-ul www.adadental.ro.
– Este interzisa utilizarea imaginilor ce contin persoane, (pacienti sau angajati) echipamente si orice alt tip de imagini din interiororul sau exteriorul clinicii Ada Dental Center, fara acordul prealabil si in scris al SC Ada Dental Center SRL.
– Este interzisa distribuirea, modificarea, copierea, continutului prezent pe acest site, fara acordul prealabil si in scris al SC Ada Dental Center SRL.
– Este interzisa folosirea continutului existent in site sau a site-ului in general, pentru a expune, concepe si transmite materiale cu caracter denigrator, instigator, abuziv, calomniator, inselator, fals, de hartuire, vulgar, licentios, scandalos, sau orice alt tip de materiale text sau grafice ce pot constitui, incuraja sau promova comportamente sau atitudini ce pot da nastere unor actiuni, care ulterior pot conduce la raspundere civila, sau ar incalca legea.
– Este interzisa utilizarea site-ului www.adadental.ro in scopul promovarii oricarui tip de oferta cu caracter comercial, fie ca are sau nu legatura cu activitatea clinicii Ada Dental Center.

* Confidentialitate

Datele cu caracter personal ca, nume, varsta, sex, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, afectiuni sau istoric medical, pe care dumneavoastra le transmiteti pe site in timpul unei programari online, prin email sau prin oricare alta modalitate, vor fi folosite de catre SC Ada Dental Center in conformitate cu politica de confidentialitate si legile in vigoare.
Materialele pe care le transmiteti pe acest site, fie ca este vorba de intrebari, comentarii, sugestii, detalii despre dumneavoastra sau oricare alte mesaje de acest fel, vor fi considerate in intregime ca neconfidentiale si neprotejate de orice drept de proprietate intelectuala.

* Exonerarea de Raspundere si lipsa garantiilor

Accesati si utilizati site-ul www.adadental.ro pe contul dumneavoastra. SC Ada Dental Center SRL, prin personalul angajat, colaboratori si sau orice terte persoane implicate in conceperea si dezvoltarea site-ului, din punct de vedere tehnic sau de continut, nu sunt raspunzatoare pentru niciun fel de daune, de orice natura directe sau indirecte, ce s-ar presupune a rezulta in urma utilizarii prezentului site sau parcurgerii continutului sau.

SC Ada Dental Center SRL nu este raspunzatoare si nu isi va asuma raspunderea pentru niciun fel de dauna produsa de infectarea computerului dumneavoastra cu virusi informatici, in urma accesarii prezentului site sau in urma descarcarii neautorizate a materialelor ce reprezinta continutul prezentului site.

Continutul site-ului www.adadental.ro este oferit gratuit, spre citire, tuturor utilizatorilor. SC Ada Dental Center SRL isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau republica orice forma de continut existent in site, fara a oferi nicio garantie.

* Revizuiri ale conditiilor de utilizare

SC Ada Dental Center SRL isi rezerva dreptul, fara notificare prealabila si in orice moment, sa revizuiasca prezentele conditii de utilizare.

Pentru evitarea eventualelor neplaceri utilizatorii sunt obligati sa viziteze periodic aceste pagini, pentru a lua la cunostinta eventualele revizuiri ale conditiilor de utilizare.

Este strict interzisa utilizarea acestui site sau a continutului sau pentru a genera sau transmite orice fel de materiale derivate. Atat SC Ada Dental Center SRL cat si angajatii si colaboratorii sai, implicati permanent sau temporar in dezvoltarea site-ului www.adadental.ro, nu sunt si nu pot fi responsabili pentru daunele indirecte, directe, speciale, incidentale, punitive sau de orice alta natura, produse in urma utilizarii acestui site.

* Legislatie in vigoare si jurisdictie

Prezentele conditii de utilizare sunt guvernate de legile din Romania, instantele competente avand jurisdictie asupra eventualelor dispute.

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search